De unde cumperi pentru sarbatori lenjerii din bumbac Pucioasa



Apropierea sarbatorilor de iarna poate pune numeroase persoane in dificultate, intrucat alegerea cadourilor potrivite reprezinta o problema adesea, insa cu siguranta ca oricine s-ar bucura de o lenjerie noua de pat care sa schimbe atmosfera din propriul dormitor. Aceasta camera este una dintre cele mai importante, deoarece aici se petrece mare parte a timpului, iar somnul trebuie sa fie unul cu adevarat odihnitor. Lenjeriile de pat pot fi achizitionate din diferite magazine, insa nimeni nu are timp suficient in ziua de azi sa petreaca ceva timp in cautarea modelului potrivit, astfel ca totul este mai rapid, dar si mai confortabil prin intermediul Casa New Concept, unde in doar cateva minute pot fi vizualizate cateva zeci de produse.




Mai putin timp pierdut

Astfel clientii care nu au timp liber, pot alege un cadou inspirat din confortul propriei locuinte, la mare cautare fiind lenjerii din bumbac Pucioasa, datorita calitatii sale si faptului ca se adapteaza de minune la orice dormitor. Astfel, varianta preferata se afla la doar un click distanta la Casa New Concept, unde preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele si este disponibila chiar si o oferta de tipul 1+1 gratis, astfel ca la doua lenjerii achizitionate, cea de-a doua este oferita cadou.

Modele pentru toata lumea

Cei interesati de lenjerii din bumbac Pucioasa au la dispozitie modele pentru toate gusturile, insa in cadrul magazinului online se bucura si de transport gratuit la comenzile in valoare de minim 399 de lei. Mai mult, la unele comenzi se ofera chiar si cadouri speciale, insa oferta Casa New Concept continua si prin sistemul de fidelizare foarte atragator. Acesta presupune ca la plasarea unei comenzi sa se aloce un discount la urmatoarea, astfel ca la fiecare produs nou achizitionat, preturile scad, ajungand in cele din urma chiar si la reduceri de pana la 70%.

Comentarii

Postări populare