Los Angeles este capitala internationala a distractiei

Bucuresti - Los Angeles

    Daca doriti sa vizitati unul dintre cele mai interesante orase din SUA atunci va puteti astepta la un zbor foarte lung cu cel putin o escala. Companiile aeriene ce asigura aceasta ruta sunt: Tarom, Delta, Bruxelles Airlines, United Airlines, Alitalia si British Aiways.




   Daca va deplasati cu masina pana la aeroport o puteti parca la aeroport contra sumei de 50 de lei in pe zi primele 2 zile ,scazand la 30  de lei pe zi in urmatoarele 2 zile, si in cele din urma 15 lei zilnic din ziua 5 pana in ziua 30 de la parcarea autovehiculului ,30 de zile fiind perioada maxima in care va puteti lasa masina in parcarea aeroportului.

    La Los Angeles veti ateriza pe Aeroportul International din LA aflat la 26 de kilometri de centrul orasului. Pentru a ajunge in oras puteti alege intre mai multe modalitati de transport.Puteti alege intre autobuz taxiuri si metrou, varianta din urma fiind cea mai convenabila si usor de folosit pentru a ajunge la destinatia dorita cu toate ca nu veti putea vedea inca atractiile principale.




   Los Angeles este un oras laudat de multi, fie ca este vorba despre actori, muzicieni, coregrafi, curatori, profesori, biologi, surferi, studenti, copii, manageri, de absolut toata lumea pentru ca are cate ceva de oferit absolut fiecaruia dintre acestia si dvs implicit. Los Angeles este recunoscut ca fiind capitala internationala a distractiei sau a “entertainment-ului”, cum il numesc americanii. Dar Los Angeles va poate oferi mai mult decat distractie. Acest oras este ca un Mecca al pasionatilor de cultura si cunoastere, avand peste 300 muzee. Si, in primul rand, este un paradis in ceea ce priveste vremea insorita, ceea ce se traduce printr-un numar mare de turisti anual.Atractii turistice pe care nu le puteti rata sunt: Parcul Griffith (cel mai vizitat parc din LA)  , Muzeul de Arta, gradina zoologica, Muzeul de Istorie Naturala din LA, cele doua piste de curse si cele 2 piste pentru cursele cu cai.

    In concluzie Los Angeles este un oras in care va veti putea distra cu siguranta si cel mai probabil nu veti regreta alegerea facuta.




Comentarii

Postări populare