Obloanele din aluminiu se realizeaza numai pe comanda


Orice persoana care isi doreste sa traiasca intr-o locuinta moderna, are la dispozitie mai multe optiuni din care sa aleaga, in functie de preferinte, pentru ca aceasta sa indeplineasca toate criteriile estetice si functionale. De asemenea, s-a gasit un inlocuitor perfect pentru jaluzelele clasice sau pentru perdele ori draperii, pentru ca orice camera sa fie intima, dar si sa permita controlarea gradului de luminozitate, iar solutia o reprezinta niste obloane din aluminiu. In plus, acestea aduc si cateva avantaje suplimentare, precum siguranta si protectie, dar si un aspect modern.

Aluminiu

Obloanele sunt ideale nu numai pentru locuinte, ci si pentru cladirile de birouri, unitati hoteliere, institutii si nu numai, iar aluminiul este o alternativa la varianta traditionala, lemnul, promitand cateva avantaje suplimentare, menite sa asigure mai mult confort pentru orice client.

Avantaje

In primul rand, acestea nu trebuie ingrijite, iar odata montate, clientii nu vor avea parte de batai de cap cu intretinerea lor, situatie care se intampla in cazul lemnului, material mai pretentios, care se poate degrada in timp. In plus, exista mai multe variante de personalizare, gama de culori disponibila fiind una foarte variata, existand si unele care chiar pot sa imite aspectul lemnului, insa diversitatea este un avantaj important intrucat aceste obloane din aluminiu se pot adapta de minune la orice locuinta. Mai mult, greutatea lor este una foarte redusa, motiv pentru care nu vor pune presiune asupra tencuielii, insa acestea aduc si cateva avantaje importante precum un plus de siguranta impotriva musafirilor nepoftiti, care, de cele mai multe ori, patrund in locuinte pe ferestre.

Astfel, cu ajutorul obloanelor din aluminiu, foarte rezistente, aceasta modalitate de intrare este blocata, protejand in acelasi timp si ferestrele impotriva precipitatiilor si vantului puternic. Nu in ultimul rand, obloanele se confectioneaza la comanda, motiv pentru care se vor adapta de minune la fiecare locuinta in parte, pentru a arata perfect si pentru a indeplini toate functiile.

Comentarii

Postări populare