Solutii recomandate pentru o hidroizolatie de succes



Hidroizolatiile sunt niste adevarate necesitati intr-o multime de situatii, atat pentru cei care locuiesc la casa, dar si la bloc la ultimele etaje, intrucat infiltrarea apei de ploaie sau de la ninsoare este o problema foarte comuna. Astfel, se poate apela la hidroizolatii prin Constructo pentru remedierea acestei probleme, dar si a tuturor riscurilor implicate, precum deteriorarea peretilor, necesitatea zugravirii ocazionale si achitarea unor sume importante in aceste cazuri. 

Diferite solutii

Specialistii vor gasi intotdeauna cele mai bune solutii in functie de fiecare situatie prezentata, iar cei de la ProConstructo se pot adapta la fiecare client in parte. Acoperisurile facute fara simt de raspundere sunt deficitare la toate capitolele, insa, din fericire, situatia poate fi remediata cu ajutorul hidroizolatiilor de calitate. Una dintre cele mai populare variante la ora actuala este cea cu membrane bitumoase intrucat este ideala nu numai pentru case si blocuri, ci pentru toate tipurile de cladiri, fie ca este vorba despre cele industriale sau comerciale.

De ce aceste membrane?

In materie de hidroizolatii, bitumul este foarte popular deoarece si-a aratat eficacitatea in ultimii ani si nu numai ca rezista foarte bine in timp, ci poate fi supus si la o multime de conditii pe care le va depasi cu brio, indiferent ca temperaturile depasesc 40 de grade, fie sunt cu mult sub 0.

Avantaje 

In primul rand, cei care aleg hidroizolatii prin ProConstructo se bucura de preturi foarte avantajoase si accesibile pentru toate buzunarele. In plus, procedura nu este una complicata intrucat toate etapele sunt puse in aplicare in cel mai scurt timp, iar durata de viata este mai mult decat multumitoare. Nu trebuie omis faptul ca aderenta este foarte mare la lipire, sunt flexibile, dar nici nu sunt influentate de temperaturi, iar pe aceasta cale se evita riscul de infiltrare a apei sau multe alte probleme.

Comentarii

Postări populare