Documentele necesare atunci cand verificam gazele



Serviciul de verificari gaze cu ProConstructo este foarte popular in ultima perioada, astfel ca cei din Bucuresti sau din localitatile invecinate pot avea parte de cele mai bune conditii, dar si de preturi accesibile pentru toate buzunarele. Aceste instalatii aduc mai mult confort in orice locuinta, insa si o responsabilitate in plus, in special pentru ca acestea trebuie intretinute in mod corespunzator, dar si legea impune necesitatea verificarilor.

Ce presupune?

In primul rand procedura trebuie efectuata la fiecare 2 ani, iar cei care nu se supun risca sa fie sanctionati aspru si intra in imposibilitatea de a mai folosi instalatiile. Specialistii de la ProConstructo incep totul prin verificarea arzatoarelor, dar si a starii garniturilor, intrucat acestea sunt primele care pot ceda, iar inlocuirea lor nu reprezinta o problema. 

Ulterior se verifica si stabilitatea conductelor montate pe suporturi, alaturi de etanseitatea acestora, totul cu ajutorul celor mai moderne si eficiente aparate. De asemenea, se verifica si aparatele de masurare, control si reglare, alaturi de starea rasuflatorilor. Nu trebuie omise nici documentele aferente, intrucat daca acestea expira, clientii nu mai pot efectua verificarile, iar furnizarea gazului este sistata.

Cu alte cuvinte, de fiecare data cand sunt identificate probleme, se iau cele mai bune masuri pentru ca acestea sa fie remediate, iar abia dupa se trece la urmatoare etapa, urmand ca la final sa fie emis documentul care sa ateste ca verificarea a fost efectuata.

Diferite documente

In schimb, sunt necesare si mai multe documente, de la notificarea emisa care sa ateste necesitatea procedurii, alaturi de proiectul tehnic al instalatiei, precum si verificarea Iscir, dar si o adeverinta cu privire la curatarea instalatiilor si certificatul de garantie. Procedura in sine nu este complicata, insa este nevoie de mai multe acte si etape, astfel ca cei care aleg verificari gaze cu ProConstructo vor avea numai de castigat.

Comentarii

Postări populare