Consumul de legume iti poate imbunatati mult viata sexuala


Impotenta este o problema des intalnita la barbati de toate varstele intrucat in ultimii ani a devenit una mai comuna, pe cand in trecut era intalnita doar in cazul celor trecuti de prima tinerete, iar situatia acutala este cauzata de stres si sedentarism, printre altele. Totusi, din fericire, de cele mai multe ori combaterea problemelor nu este complicata si nu implica interventii chirurgicale sau alte proceduri complexe, ci poate fi suficienta administrarea pe cale orala a anumitor medicamente. In schimb, uneori pot exista solutii mult mai simple, chiar si in locuri in care ne-am astepta cel mai putin, asa ca trebuie sa vezi legatura dintre telina si potenta.

Pentru o viata mai buna
Aceasta leguma nu numai ca este o aditie mesei tale care aduce un nivel caloric scazut, insa este si foarte bogata in componente utile sanatatii, prinre care si potasiu. Acesta din urma ajuta la regularizarea fluxului sanguin, pe cand vitaminca C aduce multe plusuri, motiv pentru care este ideal ca telina sa fie inclusa cat mai des in alimentatia noastra.

In schimb, aceasta leguma se dovedeste a fi utila chiar si pentru a condimentarea vietii intime prin faptul ca are in componenta magneziu si vitamina E, acestea fiind cunoscute pentru contributia lor la calitatea actelor sexuale intrucat este nevoie pentru ca glanda prostatei sa functioneze in mod corespunzator. Pentru ca si arginina se gaseste in componenta telinei, aceasta ajuta la relaxarea aselor de sange, fapt care favorizeaza buna circulare a sangelui, rol care este suplimentat de diferite medicamente in cazul persoanelor care se confrunta cu disfunctii sexuale. Mai mult, telina nu numai ca are efecte benefice in cazul barbatilor, ci aceasta se dovedeste a fi utila si la femei, motiv pentru care merita sa fie consumata adesea de catre ambele sexe.

Factori de risc
Cu alte cuvinte, exista o legatura stransa intre telina si potenta, astfel ca oricine ar putea sa o consume cat mai des posibil, iar o alta masura pe care o poate lua oricine este constientizarea factorilor de risc si tinerea la distanta a acestora. In primul rand, principalul inamic al erectiilor este fumatul, care duce la obturarea vaselor de sange, situatie intalnita si in cazul celor a caror greutate nu se afla in limite acceptabile. Totodata, riscurile aduse sunt mult mai complexe, dar printre probleme se numara si impotenta, care mai este favorizata si de un stil de viata sedentar. Daca suferi de diabet ar trebui sa gestionezi aceasta afectiune in mod corespunzator, iar printre efectele secundare se numara si impotenta, la fel ca in cazul nivelurilor ridicate de colesterol. Daca nu vrei sa ai probleme ar trebui sa eviti drogurile, sa moderezi consumul de alcool si sa combati stresul si starile de anxietate.



Comentarii

Postări populare