Certificare ISO 18001 si avantajele sale

 

Conform OHSAS 18001: 2007, certificarea ISO 18001 defineste cerintele sistemului de management al sanatatii si sigurantei lucratorului. Cu ajutorul IsoStandard, prin evaluarea riscurilor si reducerile acestora din cauza masurilor preventive, certificarea sigurantei poate asigura o gestionare imbunatatita a potentialelor pericole. Orice organizatie implicata in toate industriile si activitatile poate trece certificarea ISO OHSAS 18001. Implementarea sistemului de management al sanatatii si securitatii la locul de munca asigura faptul ca compania previne si controleaza munca clasificata drept risc, reducand astfel aparitia accidentelor si ranirilor. Reducerea resurselor, primele de asigurare si imbunatatirea imaginii publicului despre companie au devenit din ce in ce mai sensibile la problemele de securitate. Obiectivul general al certificatului 18001 este de a sprijini si promova bunele practici in domeniul sanatatii si sigurantei lucratorilor, inclusiv a autoreglementarii, intr-un mod echilibrat cu nevoile socio-economice. Un astfel de sistem permite fiecarei organizatii sa formuleze politici privind sanatatea si siguranta lucratorilor, sa isi stabileasca obiectivele si procesele pentru a-si indeplini angajamentele definite in politicile sale, sa ia masurile necesare pentru a imbunatati performanta si sa demonstreze ca sistemul in sine respecta stabilirea cerintelor certificatului 18001.

In cele mai specifice aplicatii, cazurile de accidente si boli profesionale au fost sistematic reduse. Specifica cerintele pentru un sistem de management al sanatatii si securitatii ocupationale, permitand fiecarei organizatii sa formuleze si sa puna in aplicare o lege si un obiectiv, luand in considerare cerintele legale si informatiile disponibile despre riscurile de sanatate si siguranta in munca. OHSAS 18001 este potrivit pentru organizatii de orice tip si dimensiune si este potrivit pentru diferite conditii geografice, culturale si sociale ale organizatiei. In contextul legislatiei din ce in ce mai stricte, formularea politicilor economice si a altor masuri care promoveaza bunele practici in OH&S (sanatatea si siguranta lucratorilor) si interesul crescand al tuturor partilor interesate in problemele OH&S, Standardul BS OHSAS 18001 este aplicabil urmatoarelor sanatatea si securitatea lucratorilor sunt din ce in ce mai interesate sa obtina si sa demonstreze performante bune.

Standardul OHSAS 18001 este pe deplin compatibil cu standardul ISO 14001 pentru sistemele de management de mediu și standardul ISO 9001 pentru sistemele de management al calității. Acest lucru permite companiei dvs. să creeze un sistem complet integrat între certificarea ISO 9001, ISO 14001 și ISO 18001 și să controleze sistemul de management al calității ISO 9001: 2000, managementul mediului ISO 14001 și managementul siguranței ISO 18001.

Compania IsoStandard a fost alaturi de compania ta pe tot parcursul procesului de certificare ISO HOSAS 18001 si a formulat un plan eficient de gestionare a sigurantei care vizeaza imbunatatirea continua. Prin serviciile noastre, puteti implementa pur si simplu un sistem de management al securitatii si sanatatii in munca. Veti descoperi ca certificarea ISO 18001 poate asigura ca compania reduce numarul de accidente si leziuni, permitand astfel companiei sa adopte politici de prevenire si control la locul de munca. Solicitand costul estimat al certificarii ISO 18001, veti putea afla mai multe despre implementarea securitatii in compania dumneavostra prin certificarea ISO 18001.

Comentarii

Postări populare