Un oraș cu un trecut glorios și peisaje uluitoare

Amsterdam este, fără îndoială, locul unde să mergi în vacanță dacă ești în căutarea unei destinații care să îți ofere o experiență care să rămână cu tine pentru tot restul vieții, mai ales dacă vrei să vizitezi locuri unde există mereu ceva nou de descoperit. Bucură-te de unele dintre cele mai spectaculoase amintiri și de momente de bucurie într-un city break în Amsterdam, cu ajutorul celor de la Fabrica de Vacanțe.

Faceți o vizită la Rijksmuseum pentru a vedea colecția sa extinsă de artă

Rijksmuseum, care și-a deschis porțile pentru prima dată în 1798, nu este doar unul dintre cele mai vizitate locuri din Amsterdam, ci și, fără îndoială, cea mai importantă colecție de artă a orașului. Colecția mare de artă și artefacte unice pe care le deține națiunea poate fi găsită la muzeu. Peste 8.000 de picturi semnificative sunt găzduite în cele 250 de camere ale structurii enorme, făcând parte din uimitoarea colecție de obiecte a site-ului care datează din secolul al XIII-lea până în prezent și numără un milion în total.

Participați la un tur la Casa Anne Frank

Casa Anne Frank poate fi găsită pe Canalul Prințului. Aceasta este casa adevărată în care familia lui Anne s-a ascuns pentru cea mai mare parte a duratei celui de-al Doilea Război Mondial; este acum un memorial al scurtei vieți a uneia dintre cele mai cunoscute victime ale Holocaustului din istoria lumii. După război, familia Frank, care era evreică, a fost forțată să fugă din orașul Frankfurt, Germania, de unde Anne a scris jurnalul care a devenit un best-seller în întreaga lume. A fost lansat la câțiva ani după moartea ei, care s-a petrecut când avea doar 15 ani și cu doar două luni înainte de încheierea războiului.

Vizitați Muzeul Van Gogh pentru o experiență de neuitat

De când și-a deschis porțile pentru prima dată în 1972, uimitorul Muzeu Van Gogh a fost una dintre cele mai populare destinații turistice din Amsterdam. Acest muzeu este un must-see atât pentru pasionații de artă, cât și pentru istorici. Această iterație contemporană a jurnalului clasic al lui Gerrit Rietveld este dedicată scopului de a ilumina viața și cariera excepționale a unuia dintre cei mai admirați artiști ai națiunii. Majoritatea picturilor și obiectelor din colecția muzeului au fost cadouri de la Theo, fratele lui Van Gogh, și de la alți membri ai familiei artistului. Arhitectul clădirii, Gerrit Rietveld, a fost responsabil pentru proiectarea acestuia. 

Descoperiți cartierul Jordaan

Jordaan este cel mai popular cartier din Amsterdam, recunoscut nu numai pentru porțiunile rezidențiale care includ curți și grădini, ci și pentru piețele aglomerate, buticuri de lux și restaurante. Jordaan este remarcat pentru amestecul său de zone rezidențiale cu curți și grădini. Există, de asemenea, o mulțime de lucruri interesante și distractive de făcut în cartier, cum ar fi plimbările pe îndelete de-a lungul numeroaselor străzi minunate sau vizitarea unora dintre cele mai populare destinații turistice din zonă.

 

Comentarii

Postări populare