O nuntă de vis într-un loc magic

Deși multe aspecte ale unei nunți pot fi personalizate, decorul este crucial. Trebuie să găsești un loc care să se potrivească nu doar nevoilor tale în ceea ce privește costul și numărul de oaspeți, ci și preferințele tale estetice. Înainte de a face orice altceva, asigurați-vă că citiți câteva dintre sfaturile noastre pentru a alege locul perfect pentru nuntă.

Găsiți locații potențiale din timp

Ce rost are să te îndrăgostești de locația perfectă dacă este deja rezervată pentru anul următor? Cele mai populare restaurante de nuntă sunt rezervate cu un an sau mai mult în avans. Ar trebui să începeți să căutați localuri și să programați vizite cât mai curând posibil, cu excepția cazului în care sunteți gata să alegeți primul loc  prima pe care îl vedeți. Dacă sunteți deschis să vă organizați nunta la o dată mai precisă, disponibilitatea locației ar trebui să fie un factor important în luarea deciziei finale.

Consultați un planificator de nunți profesionist

Coordonatorul dumneavoastră de nuntă vă va însoți la toate vizitele la fața locului. Un organizator de nunți cu experiență locală va putea face sugestii de locații potrivite nevoilor dumneavoastră în ceea ce privește preferințele estetice, constrângerile financiare și prezența așteptată a invitaților.

Țineți cont de câte persoane vor participa

O estimare a prezenței așteptate ar putea ajuta la restrângerea locațiilor potențiale. Dimensiunea locației este importantă. La urma urmei, nu poți invita 200 de persoane la o petrecere în care ai spațiu doar pentru 20! Spațiul pentru mese, scaune și ringul de dans, precum și libera circulație a invitaților, este esențial. Cu toate acestea, prea multă distanță nefolosită nu este ceea ce îți dorești. Când sunt doar 20 de persoane într-o cameră cu 200 de locuri, atmosfera este rece și impersonală.

Înțelege „imaginea de ansamblu”

Majoritatea cuplurilor logodite cheltuiesc cei mai mulți bani pe locație. Problema este că costul de închiriere nu este simplu. Există saloane disponibile pentru închiriere care vă pot personaliza experiența oferindu-vă tipul de mese și scaune, precum și mâncarea și băutura, parcare, catering sau prăjituri. Dacă doriți libertate completă în a personaliza locația ar trebui să alegeți un loc care vă permite să faceți acest lucru.

Dacă sunteți interesat de un preț pe meniu nuntă în Ploiești, atunci trebuie să știți că Events Garden este soluția.

Comentarii

Postări populare