Auto Cobălcescu vă oferă servicii de reparații ale mașinilor achiziționate de la noi

Dacă v-ați cumpărat recent o mașină Dacia din service-ul Auto Cobălcescu și doriți să faceți o revizie periodică, pentru a vă asigura de faptul că totul funcționează așa cum trebuie, acum aveți posibilitatea să faceți o revizie pentru Dacia în service-ul nostru. Este foarte simplu să vă puteți programa, iar în doar câteva momente, veți afla când puteți veni cu mașina pentru a-i verifica cele mai importante sisteme ce o fac funcțională.

Servicii de mecanică profesioniste

Dincolo de multitudinea de lucrări mecanice pe care le facem în service-ul nostru, trebuie să știți că aveți posibilitatea de a vă programa la noi inclusiv pentru servicii de mecanică, realizate de mecanici cu experiență, care își vor da seama cu ușurință care este problema cu care se confruntă mașina dumneavoastră, dacă există vreuna. Mai mult decât atât, dacă vreți să faceți o revizie pentru Dacia, vă oferim posibilitatea de a vă adresa service-ului nostru, pentru servicii electrice, diagnoză, geometrie roți, schimbare de anvelope, precum și alte operațiuni mecanice.

Puteți face și ITP la Auto Cobălcescu

Dacă vă apropiați de perioada în care trebuie să faceți inspecția tehnică periodică a mașinii, atunci vă puteți pregăti mașina în atelierul nostru, pentru a verifica dacă totul funcționează optim și pentru a trece fără niciun fel de probleme această etapă. Evident, pentru acest lucru, veți avea nevoie de o serie de acte absolut necesare, pe care trebuie să le aveți neapărat în torpedo. Vorbim despre buletin sau pașaport, în cazul în care aveți o altă naționalitate, certificat de înmatriculare a mașinii, cartea autoturismului în original, iar pentru cele achiziționate în leasing copie semnată și ștampilată de compania de leasing. În cele din urmă, veți mai avea nevoie și de o asigurare RCA, reactualizată, absolut necesară pentru întocmirea documentelor pentru ITP.

Servicii în atelierul de caroserie pentru mașini avariate

În situația în care, din păcate, ați fost implicat în vreun accident de mașină, iar autoturismul dumneavoastră a fost avariat, noi vă putem ajuta să vă reparați autovehiculul în cel mai scurt timp cu putință. Astfel, vă oferim servicii de reparație caroserie la prețuri convenabile, executate de cei mai buni mecanici. Alături de noi, veți putea beneficia de facilități în ceea ce privește contactarea serviciului de poliție pentru accidente ușoare pentru toate sectoarele din București. De asemenea, vă oferim consiliere pentru completarea constatului amiabil, precum și de constatare daune în parteneriat cu majoritatea asiguratorilor. În cele din urmă, vă oferim reparații de caroserie multimarcă.

Alegeți cu încredere serviciile noastre și bazați-vă de fiecare dată când aveți nevoie de servicii de reparație ale mașinilor pe care le aveți în proprietate. Mai mult decât atât, noi vă garantăm prețuri convenabile pentru toate serviciile pe care vi el oferim!

 

Comentarii

Postări populare