Un asemenea gadget nu trebuie sa fie neaparat scump


Sa te protejezi in trafic se dovedeste a fi o adevarata necesitate in ziua de azi intrucat numarul masinilor prezente e tot mai mare, ceea ce presupune ca vor creste si riscurile. Asadar, pericolul poate sa pandeasca la orice pas, motiv pentru care o simpla camera auto poate sa faca diferenta. Asemenea produse se gasesc la tot pasul, iar la iUni se poate spune ca ai nimerit unde trebuie pentru ca aici gasesti o camera auto la pret accesibil si merita sa vezi chiar acum care sunt variantele disponibile.

Un produs versatil
Orice camera video auto este usor de utilizat si se ataseaza in bordul masinii fara probleme, avand mai multe butoane disponibile, printre care si pentru a porni sau opri atat dispozitivul, cat si inregistrarea. De asemenea, exista mai multe moduri folositoare, precum afisarea datei si orei, a locatiei, a vitezei de deplasare. In plus, alimentarea se efectueaza la bricheta masinii, insa atunci cand motorul oprit, iar inregistrarea poate continua datorita propriei baterii, care se incarca in cel mai scurt timp.

Ai nimerit unde trebuie
Asemenea produse se gasesc la tot pasul, insa poate fi achizitionata de la iUni intrucat gama este suficient de variata, dar si preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, fara a mai lua in calcul ofertele si promotiile disponibile. Totodata, aici se asigura si livrare gratuita prin curier in toata tara la fiecare comanda in valoare de 250 de lei, asa ca intregul proces e foarte comod pentru ca gadgeturile preferate se afla la doar cateva click-uri distanta. Nu trebuie omis nici faptul ca clientii au ocazia de a testa produsele in showroom-ul din capitala pentru a fi siguri ca iau cea mai buna decizie atunci cand cauta o camera auto la pret accesibil.

Mai multe functii care conteaza
Bineinteles, acestea difera de la un model la altul, dar cea mai importanta este cea de inregistrare audio video. Rezolutia poate sa difere, insa majoritatea modelelor pot filma Full HD in ziua de azi sau chiar 4K, astfel ca imaginile capturate sunt de o calitate foarte buna. In acelasi timp, unghiul de filmare de 170 de grade poate fi suficient in majoritatea situatiilor, iar unele variante dispun si de un senzor de detectare a miscarii. Cu alte cuvinte, atunci cand este detectata o miscare va incepe automat inregistrarea, ceea ce presupune ca functia e bine venita in multe cazuri.

Usor de folosit
Majoritatea modelelelor de camere auto sunt foarte usor de folosit, avand o interfata intuitiva, motiv pentru care si cei ce nu se pricep se vor descurca de minune si toate functiile incorporate vor putea fi descoperite cu ajutorul manualului de utilizare inclus in pachet.


Comentarii

Postări populare